Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Arrangement – Mentoring programmes in trade unions – developing young professionals

March 27, 2014 @ 17:15 - 19:15

Mentorprogrammet i CA a-kasse – og brugen af Mentor+Spillet

V/ Inger Svennson, CA a-kasse & Kirsten M. Poulsen, KMP+

 

Arrangementet foregår d. 27 marts kl. 17.15-19.15 i DJØF´s mødelokaler på Gothersgade.

På EMCC konferencen i Athen præsenterede Inger Svensson, hvorledes CA a-kasse nu i flere år har arbejdet med mentorprogrammer for at udvikle medlemmerne, skabe netværk på tværs af alder og uddannelse samt for at løfte medlemmernes markedsværdi – og samtidig skabe større værdi i medlemskabet.

Til arrangementet i EMCC Danmark regi vil Kirsten M. Poulsen give en dansk tilpasset version af deres session. De vil fortælle om, hvorledes CA a-kasse gennem flere samtidige mentorprogrammer skaber bro mellem “young professionals” og erfarne ledere og specialister fra mange forskellige virksomheder og således hjælper medlemmerne til at skabe nye relationer, som også kan bidrage til flere jobmuligheder. De vil give et indblik i matchningsprocessen, markedsføringsprocessen og selve design og implementering – og de vil præsentere vores erfaringer for, hvad der skal til for at optimere resultaterne for deltagerne – både mentorer og mentees.

 

Samtidig vil de give en “prøvesmagning” på Mentor+Spillet, som er et involverende læringsværktøj til træning af mentorer og mentess, som bidrager til at skabe enkle peer supervisions processer, og som skaber hele den røde tråd i mentorprogrammerne gennem at definere og konkretisere “Mentors Mange Roller”. Mentor+Spillet og konceptet bag er udviklet af Kirsten M. Poulsen og anvendes af både Danfoss, Nordea, Accura, Aalborg Universitet, Universitetet i Oslo m.fl.

Således vil dette arrangement være interessant for alle, som interesserer sig for mentoring – enten som mentor, mentee eller som programlederansvarlig for et mentorprogram. Desuden vil det være interessant for alle, som interesserer sig for mentorprogrammer, egen karriere, og om hvordan mentorskabet kan medvirke til karriere- og kompetenceudvikling. 

Tilmeld dig ved at sende en mail til: pernille@kmpplus.com

 

Details

Date:
March 27, 2014
Time:
17:15 - 19:15
Event Category:

Organiser

EMCC
Website:
www.emcc-dk.dk

Venue

DJØF
Gothersgade 133
1123 København K, Danmark
+ Google Map